Etusivu > Joukkueet > D1 (-04) > Joukkueen pelisäännöt

Kiekkohait 04 joukkueen säännöt
Joukkueen pelaajat:


Kuuntelen ja noudatan annettuja ohjeita.
Muistan tervehtiä pelikavereita, valmentajia sekä muita joukkueen jäseniä.
En häiritse pelikaverini harjoittelua tai pelaamista.
En kiroile, enkä puhu asiattomia.
En pilkkaa oman tai vastustajajoukkueen pelaajia.
En yritä vahingoittaa kanssapelaajaa käyttämällä vääriä keinoja.
Mikäli tahallisesti ja toistuvasti häiritsen käytökselläni harjoitusta/pelitapahtumaa, on valmentajilla oikeus laittaa minut jäähylle tai poistaa minut tapahtumasta.
Harjoituksissa kaikki toiminta loppuu pillin vihellykseen, jonka jälkeen siirrän huomioni ohjeita antavaan valmentajaan. Kun menen valmentajan luokse kuuntelemaan ohjeita, olen hiljaa paikallani "korkeassa polviasennossa".
Pelitapahtumissa minun ei tarvitse huolehtia siitä, kenen kanssa pelaan tai millä pelipaikalla pelaan. Tämä on valmentajien tehtävä ja kertovat minulle näistä asioista.
Pyrin tulemaan harjoituksiin 30 minuuttia ennen harjoitusten alkamista. Puen pelivarusteet päälle vasta hallilla. Harjoitusten ja pelin jälkeen käyn suihkussa.
Pidän itse huolta varusteistani ja pidän paikkani kopissa siistinä. Muistan huolehtia varusteistani myös kotona harjoitusten ja pelien jälkeen.
Pyrin aina pukemaan ja riisumaan varusteet itse. Kun tarvitsen apua varusteiden kanssa, pyydän sitä valmentajilta tai huoltajilta.
En harjoittele tai pelaa sairaana.
Hoidan koulutehtäväni ja muut kouluun liittyvät asiat hyvin, ja pyrin tekemään koulutehtäväni ennen harjoituksia.
Herkkuhetket (karkit, limsat tms) kuuluvat pelien jälkeisiin tapahtumiin.
Pidän mukavan harrastuksen parissa hauskaa!


Pelaajien vanhemmille:


Vanhemmat opastavat omalla esimerkillään lapsia käyttäytymään asianmukaisesti vastustajia ja omia joukkuetovereita kohtaan.
Vanhemmat eivät puutu valmentamiseen. Mahdollisissa ristiriitatilanteissa vanhemmat voivat aina ottaa yhteyttä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Asiat puidaan avoimesti, mutta ei koskaan lasten ollessa paikalla.
Vanhemmat eivät esiinny päihtyneenä, eivätkä käytä alkoholia harrastuksen parissa, eivätkä tupakoi hallin välittömässä läheisyydessä.
Joukkueen tapahtumista, maksuista yms. tiedotetaan sovitulla tavalla - vanhempien tehtävä on pitää huolta näiden asioiden muistamisesta ja noudattamisesta omalta osaltaan.
Vanhemmat eivät mene tarpeettomasti joukkueen pukuhuoneeseen. Valmentajat ja huoltajat auttavat lasta varusteisiin liittyvissä asioissa. Tämä puhtaasti siitä syystä, että pukuhuoneen koko on pieni, joukkueen pelaajamäärä taas on suuri.
Vanhemmat eivät seuraa harjoituksia tai pelejä vaihtoaitioista, tai vaihtoaition välittömästä läheisyydestä.
Kolmen K:n sääntö: Kuljeta, Kannusta ja Kustanna