Jääkiekkoseura Salon Kiekkohait ry


Kiekkohait on Salon alueen suurin jääurheiluun erikoistunut seura, joka on perustettu vuonna 2009.

Kiekkohaitten toimintaa ohjaavat Suomen Jääkiekkoliiton säännöt ja suositukset sekä seuran omat säännöt. Toimintaa toteutetaan vuosittain sekä 3–5 vuoden laaditun toimintasuunnitelmien mukaisesti. Toimintasuunnitelmia kehitetään tulosten sekä jäseniltä saadun palautteen perusteella (seurakysely yms.).


ARVOT


Avoimuus: Toimintamme on läpinäkyvää ja avointa jokaisella tasolla, niin hallituksen toiminnassa kuin kilpa- ja harrastetoiminnankin saralla.
Seuratoimijamme ovat helposti lähestyttäviä. Yhdessä toimiminen perustuu keskusteluun ja kuunteluun sekä päätösten läpinäkyvyyteen.
Arvot ilman avoimuutta eivät merkitse mitään.
 
Urheilullisuus: Suomalainen jääkiekko tehdään yhdessä. Tämän päivän teot luovat perustan huomisen menestykselle. Jokainen tavoittelee parasta suoritusta omassa roolissaan. Toiminnan perustana laadukas urheilullisuutta korostava valmennus ja osallistujien ohjaaminen kohti urheilullista elämäntapaa.
 
Yhteisöllisyys: Kaveria ei jätetä. Jääkiekkoperheessä on paikka jokaiselle. Yhteisöllisyys on voimavara kaukalossa, seuratoiminnassa ja jäähallin ulkopuolella. Jääkiekko tarjoaa elämyksiä ja elinikäisiä ystävyyssuhteita.
 

Missio


Seuran toiminnassa on mukana lähes 300 harrastajaa pienistä kiekko- ja luistelukoululaisista aina aikuisharrastajiin saakka. Toiminta-ajatuksena on järjestää mahdollisimman monelle salonseutulaiselle mahdollisuus harrastaa jääurheilua harraste- ja kilpatasolla.


Visio


Tavoitteena on nostaa harrastajamääriä edelleen. Lisäksi haluamme motivoida kaikkia lajin parissa toimivia lapsia ja aikuisia läpi elämän jatkuvaan, yhteisölliseen ja liikunnalliseen elämäntapaan. Tavoitteena on myös jatkaa seuran toiminnan kehittämistä laadukkaaksi, mikä edellyttää jatkuvaa organisaation kehittämistä, valmentajien ja muiden toimijoiden kouluttamista, seuran markkinointia sekä uusia investointeja.


Hallitustoiminta


Salon Kiekkohait ry:n hallitus koostuu kaudella 2023–2024 puheenjohtajasta ja 5 hallituksen jäsenestä.

Puheenjohtaja
Henri Lannermaa

Jäsenet
Mikko Keto, varapuheenjohtaja
Noora Kultarinta
Juho-Matias Lehtonen
Jani Nurmi
Ville Vuori